Uppdatering: Bethesda bygger upp förväntan inför Fallout 4

För en liten stund sedan publicerade Bethesda Game Studios en bild i sitt Twitterflöde och människor runt om i världen jublade. Bilden ser exakt ut som att den hör hemma i Fallout, både till utseende och känsla. Inlägget innehåller även en länk som pekar mot Bethesdas officiella Fallout-sida vilket gör att denna nyhet är verklig.

Screen Shot 2015-06-02 at 17.33.21På webbsidan visas en del siffror som verkar ha betydelse, en indian och en timer som räknar ned tid. Frågan är nu bara vad det är som kommer att ske i morgon 16:00 svensk tid; blir det en Falloutsida som publiceras, ett tillkännagivande att Fallout 4 kommer att visas på E3? Jag misstänker starkt att det handlar om uppbyggande av någon slags hype som Bethesda vill ska explodera under mässan i Los Angeles 16-18 juni.

UPPDATERAT:
Tiden har nu kommit, nedräkningen är klar och glädjeruset är totalt – det ÄR Fallout 4 som finns där på horisonten! Nedräkningen var för den officiella trailern som nu går att se här nedanför. I filmen får vi följa en hund som är och letar efter något bland ruinerna, då och då klipps återblickar in från tiden innan kriget. Vi får också se något som kan vara spelarkaraktären gå omkring i en mörk stad.

Det är bekräftat att spelet kommer att utspela sig i Boston, eftersom videon visar flera kända landmärken från staden. En del annan information finns att hämta också; vi får veta att protagonisten kommer från ett nytt skyddsrum, Vault 111. Vi får åter stifta bekantskapen med favoritvapen såsom lasergevär och den tunga men effektiva minigun. Om du gillar kraftrustningen som Brotherhood of Steel använder, kan du även glädjas åt att den syns vid ett flertal tillfällen.

Själv är jag numera inte längre hoppfull utan rent utav extatisk; jag kan inte vänta tills jag får veta mer om spelet. Bethesda kommer den 14 juni, klockan 19:00 PST (04:00 i Sverige) att visa mer och om du är vaken kan du följa presskonferensen antingen via Twitch eller Youtube.

Fallout 4 kommer men kommer du att vara vaken klockan 4?

3 kommentarer
  1. macke86
  2. Morgan Andersson
  3. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.