Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2024]

Även om E3 som evenemang har gått i graven är konceptet fortfarande vid liv, och under gårdagsnatten sparkade Sony och Konami igång trailerkavalkaden som vi alla har väntat på. Med dessa uppvisningar fick vi en försmak om vad vi har att vänta under nästa vecka när Summer Game Fest drar igång, tillsammans med en hel drös relaterade presentationer.

Men vi är inte riktigt där än, utan det är först dags för en spelfylld helg för att kunna hinna igenom alla kanonspel som redan har släppts i år.

Jerry slåss och agerar hjälte

Jag har nyligen tagit mig an ett recensionsexemplar av Astor: Blade of the Monolith, där min maskerade hjälte tar sig fiender med sitt svärd och magiska krafter. Spelet blir min högsta prioritet i helgen.

Om jag har tid över så ska jag agera slagskämpe i det nyligen släppta Multiversus, där kända karaktärer som Batman slåss mot Shaggy och Iron Giant i denna Smash Bros-klon. Jag har i skrivandets stund låst upp Tom och Jerry och siktar in på att göra detsamma med Arya Stark från Game of Thrones. Det blir sannolikt att jag fortsätter med Diablo IV (8/10) också.

Jesper snurrar vidare

Precis som förra veckan snurrar jag vidare i takt till musik i Spin Rhythm XD och kommer så att göra de kommande veckorna då vi fick recensionsexemplaret tämligen långt innan spelsläppet.

Parallellt med detta har jag återvänt till Elden Ring (10/10) för att ha en karaktär redo för expansionen när den släpps under midsommarhelgen. Min tidigare sparfil hade min kompletta genomspelning med en DEX-build och en i NG+ som magiker. För att undvika att spela expansionen i NG+ eller NG++ så startade jag en ny karaktär och har fokuserat på styrka den här gången. Jag har uppfyllt kraven att besegra Starscourge Radahn och Mohg, Lord of the Blood och har filat vidare för att ha tillgång till mer uppgraderingsmaterial och ha några nivåer till i hälsa och styrka. Jag svor heligt att jag aldrig mer skulle ta mig an Malenia efter att jag besegrade henne för ungefär två år sedan, men nu är jag lite nyfiken på hur min nuvarande karaktär skulle klara sig.

Jonny utforskar ödemarken

En betydande del av min helg kommer att tillbringas ifrån konsolen, men de få tillfällen som ges kommer definitivt att tas vara på. Bland annat har jag en hyfsat ny sparfil på Fallout 4 (9/10) som jag kanske kommer fortsätta att utforska. Som så många andra blev jag nämligen lite sugen på att spela det i samma veva som tv-serien började visas i våras.

Med några vänner på besök under lördag kväll är det inte heller omöjligt att det dessutom blir ett och annat partyspel som går igång här hemma. Vad det blir isåfall får vi se.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.