Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2019]

Veckorna avlöser varandra i ett rasande tempo och vi går in i den första sommarmånaden även om den senaste veckans väder kanske indikerat något annat. Dessutom börjar vi närma oss en av årets stora händelser i spelvärlden där massor av nyheter kommer att avslöjas.

Jag pratar givetvis om E3-mässan och även om Sony valt att stå över i år så lär vi få en uppsjö av spelnyheter som rör PlayStation också. Om du håller utkik efter nyheter så brukar det alltid dyka upp en massa avslöjanden och läckor så här veckorna innan startskottet av mässan.

I vanlig ordning börjar vi med att gå igenom redaktionens spelplaner och vi är givetvis nyfikna på vad du kommer att spela! Kanske blir det medeltidsäventyr i form av A Plague Tale: Innocence (8/10)?

Jesper samlar ihop gänget

Det är dags att sammanväva dessa människors öden och knyta ihop säcken

Jag fortsätter min återvändande till The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II som släpps under nästa vecka. Räkna med att min recension kommer att vara klar inom kort.

Jag fick min efterlängtade platinumtrofé i Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) förra helgen och passar därför på attbotaniserar i skämshögen. Egentligen känner jag lite From Software-abstinens och vill kasta mig över Bloodborne (10/10), men har tänkt hushålla på deras spel och kommer nog att spela något annat emellan. Jag skulle vilja avsluta 428: Shibuya Scrable och både Titanfall 2 (9/10) och A Plague Tale: Innocence ligger högt upp på skämshögen.

Johan reder ut rymdmysterier

Valfritt citat från 2001: A Space Odyssey fungerar.

Förra veckan släpptes det berättelsedrivna rymdmysteriet Observation, vilket är ett spel jag har sett fram emot ett bra tag nu. Många spel sätter dig i rollen där en ond artificiell intelligens är din antagonist, men i detta spel är det din tur att agera datorprogram.

En olycka sker på en rymdstation och mysterierna avlöser verkligen varandra i detta stämningsfulla spel. Du kommer dessutom inom kort att få en full recension av detta från Fredrik!

Jonny skapar kaos

I helgen hettar det till!

Eftersom jag har tagit ledigt den här klämdagen har jag en långhelg väl lämpad för spel framför mig. Detta tajmade dessutom bra eftersom jag nyss har fått uppdraget att recensera action-rollspelet Warhammer: Chaosbane. Helgens spelsessioner kommer därför mestadels att vara en studie i grottforskande, monsterslakt och tömmande av skattkistor, vilket jag inte tackar nej till!

I vanlig ordning kommer jag troligtvis även att klämma in några matcher Overwatch och fortsätta slå banrekord i Team Sonic Racing.

Vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
  1. Niklas Storm
  2. Thomas Thomas
  3. Thomas Thomas
    • Martin Svennberg subanbai
      • Thomas Thomas
  4. Fredrik Johansson Fredrik Johansson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.