Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2022]

Kanske är du en av dem som har unnat dig en långhelg den här veckan med tanke på kristihimmelsfärd, kanske var du tvungen att jobba den här klämdagen eller så har du tänkt jobba hela helgen? Oavsett vad så hoppas jag att du likt oss här på redaktionen hinner unna dig en och annan timme framför din spelkonsol.

För stunden är det ganska lugnt med recensionsspel, men det betyder inte att vi inte håller oss sysselsatta.

Johan har nazister i sikte

Karl var sen till stranden och det var ont om lediga platser att sola på. Men det går ju att lösa.

Min recension av Sniper Elite 5 (9/10) är visserligen färdig och publicerad, men det betyder inte att sista skottet är avlossat. Jag kommer att återvända till det ockuperade Frankrike för att rensa upp de få nazister som lyckades undvika kulregnet från min första genomspelning. Det är tveksamt att jag lyckas få ihop en platinatrofé i spelet, men borde kunna samla in ett par pokaler till innan jag känner mig färdig.

Jonny simmar och hoppar

Är det bara jag eller luktar det pixligt 90-tal?

Efter att ha blivit lite mätt på Evil Dead: The Game (7/10) kommer jag den här helgen helt att fokusera på två andra titlar. Ett av dem, det mörka psykologiska dykspelet Silt, nämnde jag inför förra helgen, men det andra är helt färskt. Souldiers heter det, ett spel som får tankarna att sväva tillbaka till forna tider på mer än ett sätt.

Jag ser fram emot att ta mig an det, och lika mycket till att dela med mig av min upplevelse i en kommande recension.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.