Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2019]

Nu börjar maj månad närma sig sitt slut och det är hög tid att deltaga i vårstädningar, fönsterputsning och annat tråkigt. Om du inte är en gamer såklart. Då finns det mycket annat att roa dig med!

Istället för vårstädning, kan du utforska droppande grottgångar i Dark Souls Remastered (10/10), istället för att putsa fönster kan du skjuta automatvapen mot zombier i Days Gone (8/10). Visst är du glad över att det är helg och att du är en gamer?

Jesper återser gamla vänner

Jag undrar om det här var apan som åt upp hela degen när Frasse blev anklagan i TV-serien Tårtan?

När återutgivningen av The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II på PlayStation 4 är på gång, nappade jag direkt och spelar om det för att kunna recensera det.

Och i vanlig ordning blir det (vid det här laget självklart) Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) också. Jag är en god bit in i New Game+ och räknar faktiskt med att bli klar med platinatrofén under helgen. Sedan släpper jag nog det tills det kommer expansionspaket till det.

Jonny kör ett träningspass

Bollen (och handsken) är kastad!

Den här helgen kommer det troligtvis att bli sportspel för hela slanten. I veckan har nämligen suget för att återigen kasta lite boll (och huvuden) i Blood Bowl 2 vuxit sig allt starkare, vilket jag givetvis inte tackar nej till!

Jag kommer även att dra varv efter varv i det nya Team Sonic Racing som bjuder på många spännande nyheter. Frågan är om det håller måttet? Det får du reda på i en rykande het recension under nästa vecka!

Tusentals speltimmar räcker inte för Martin

Under ytan, finns stora och små. Under ytan…

Jag har av någon outgrundlig anledning trillat tillbaka i Minecraft-hålet, eller grottan, eller gruvan. Efter andra spelsessionen har jag redan hunnit hitta diamanter och obsidian!

Det var ett tag sedan sist, och jag märker av ordentligt att Mojang inte legat på latsidan när det kommer till världsskapande. Jag har hittat skattkartor, flytande zombier och helt nya miljöer. Jag är rädd för att Mine speltid Craftigt kommer att utökas nu…

Nu är frågan; vad du spelar i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.