Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2015]

Nu är vi ytterligare en vecka närmare E3-mässan och förväntansnivån kanske inte är kokande riktigt än, men det sjuder åtminstone. Exklusiva titlar som Uncharted 4: A Thief’s End och nyversionen av Ratchet & Clank har ju som bekant försenats till 2016, och det ska därför bli väldigt intressant att se vad Sony har på menyn inför hösten.

Det återstår dock några veckor till vi får reda på detta, och vi kan ju till en början sysselsätta oss med att gå igenom vad vi spelar i helgen!

Johan är fortsatt trollbunden av ett polskt rollspel

2676231-the_witcher_3-wild_hunt_various_types_of_enemies_require_different_approach[1]

Geralt inser lite för sent att hans nya fågel är för stor för att sitta på armen.

Min ambition att bli klar med en recension av det enorma The Witcher 3: Wild Hunt är något jag sakta men säkert har insett är ganska mycket önsketänkande. Det är ett spel som aldrig vill ta slut, vilket är ett kul sammanträffande eftersom jag inte heller vill att det ska ta slut. Det finns en del irriterande problem som inverkar på spelupplevelsen, men mer om detta kommer du att kunna läsa i min recension som bör vara klar på måndag.

Efter detta kommer jag nog att ta mig an något lite mer lättsmält, och det lutar åt att jag gör en ny genomspelning av The Unfinished Swan som är ett av månadens PlayStation Plus-spel. Det var ett tag sedan jag spelade detta minimalistiska och stämningsfulla spel och det ska bli intressant att ta ett varv till, denna gång på PS4.

Anton spelar analog landskamp, på gräs

När Geralt tröttnar på att jaga monster finns alltid kortspelet Gwent där som avkoppling.

Likt Johan står jag just nu höftdjupt i det fantastiska The Witcher 3: Wild Hunt och undrar om jag någonsin kommer lämna det. Bara det interna kortspelet är roligt nog att lägga timmar på.

Men jag ska faktiskt mest utföra analogt spelande i helgen. För 30:e året i rad åker anrika korpfotbollsklubben HBG Sportfånarna till Åland för en episk landskamp mot lokala IF Start. Undertecknad är burväktare och hoppas uppvisa bättre målvaktsintelligens än virrpannorna i FIFA 15. Sen blir det rövarhistorier, grillat, bastu och öl hela natten. Ibland är slår verkligheten fiktionen.

Andréas prövar vingdräkten.

Bild på hopp ur helikopter.

Superhjälten tejpmannen till undsättning!

Någon retur till Los Santos i Grand Theft Auto V kan det bli, och under den förhoppningsvis några hundratusingar till på vägen mot ytterligare en helikopter som man ändå knappt får lov att använda i ett endaste uppdrag. Efter varje köp undrar jag vad poängen är med dem. Förutom att göra en spektakulär eller bara spektakelartad entré såklart.

Vad kommer du att spela denna helg?

5 kommentarer
  1. macke86
  2. Macce_1
  3. Martin Svennberg Martin Svennberg
  4. Thomas Thomas
  5. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.