Vad spelar du i helgen? [Vecka 20 2017]

Nu är det dags för lite helg igen och det mottages tacksamt från mitt håll då veckan varit helt galen ur ett jobbperspektiv. Mängder av möten och planering har avlösts av stora kundevenemang och hög puls, men snart är det äntligen dags att koppla av några dagar och återhämta sig.

I PlayStation-världen står inget still heller; vi har ju dels fått reda på att vi får ett nytt rytmspel från skaparna av Osu! Tatakae! Ouendan, Parappa the Rapper och Vibb Ribbon, och dels en uppgraderad version av One Piece: Unlimited World Red (7/10) till PlayStation 4.

Med all denna fart framåt, ser vi till att blicka in i helgplanerna för att se vad som spelas tycker jag!

Martin umgås uteslutande med zombier

Det bästa av två världar: flygande bilar och exploderande zombier!

Det bästa av två världar: flygande bilar och exploderande zombier!

Förutom de numera obligatoriska spelsessionerna i det formidabla Dying Light tillsammans med min son, kommer jag att återvända till 7 Days to Die (7/10) som återigen har satt sina ruttna tänder i mig. Jag har äntligen låst upp möjligheten att bygga ett armborst, och njuter fullständigt av precisionen som det vapnet ger mig.

På recensionsbordet ligger även Tango Fiesta som jag tänkte känna på lite grann tillsammans med grabben; förhoppningsvis hittar vi en dynamik tillsammans som passar bra i spelet. Jag har även påbörjat säsong tre av The Walking Dead och kommer nog att tillbringa några timmar tillsammans med Clementine och Javier i helgen.

Jerry tänker sopa till Stålmannen

Stålmannen har uppfattat fel angående ögonoperationer med lasermetoder.

Jag har fått äran att bege mig in i slagsmål med DC Comics hjältar och skurkar, i Netherrealm Studios uppföljare Injustice 2. Helgen kommer därför bestå av idel smockor, sparkar och blåmärken innan måndagen börjar.

På recensionsfronten har jag även Embers of Mirrim att sätta tänderna i, och denna helg lär därför bli fylld av spel.

Fredrik sliter lemmar från robotar

En vacker ny värld.

Jag kommer att slita armar och ben från robotar och mekaniskt bepansrade fiender i The Surge från tyska utvecklarna Deck13 Interactive. Att de är fans av Dark Souls var tydligt redan i deras första egenutvecklade spel – Lords of the Fallen (4/10). Det är för tidigt att dra några direkta slutsatser om det är bättre än Lords of the Fallen – mycket kan hända under resans gång, men det är minst sagt barnsligt roligt att utrusta sig med rustningsdelar och vapen som man med våld slitit av från fiender.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.