Project Rap Rabbit är under utveckling

Rubriken säger nog inte speciellt mycket för tillfället, eftersom vi inte vet mycket om det kommande spelet som för tillfället kallas Project Rap Rabbit. Vad som däremot är nämnvärt är att det är två musikaliska genin som uppenbarligen slagit sina kloka huvuden ihop och tänker skapa framtidens rytmspel tillsammans.

Masaya Matsuura och Keiichi Yano är två starka namn bakom titlar såsom Parappa the RapperGitaroo Man, Osu! Tatakae! Ouendan och Elite Beat Agents, där de sistnämnda är två av tidernas bästa musikspel.

Självklart är konceptet, även i tidigt stadie, rejält skruvat; japansk arkitektur från förr möter kaniner, grodor, rymdskepp och en enhjulig motorcykel. Dock är detta endast baserat på filmen som utvecklarna har släppt, men jag börjar redan nu få positiva känslor.

Personligen hoppas jag på att Inis tidigare verk får lysa igenom starkt eftersom jag törstar efter mer japansk pop som i Osu! Tatakae! Ouendan-spelen. Hur spelet kontrolleras vågar jag bara drömma om, men förhoppningsvis är det mycket bättre än i den trasiga nyutgåvan av Parappa the Rapper Remastered (4/10).

Ser du fram emot ett nytt, japanskt musikspel?

2 kommentarer
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  2. justkingone

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.