Vad spelar du i helgen? [Vecka 2 2023]

Årets andra helg är i antågande och förhoppningsvis har du hunnit värma upp spelåret vid det här laget. Recensionsspelen har nu börjat trilla in på redaktionen, vilket vi självklart ser fram emot efter den lugna julledigheten.

Om du har svårt att besluta dig för vad du vill spela de kommande dagarna kanske lite tips kan vara till hjälp. Dessa får du i form av följande spelplaner.

Jesper slutför och påbörjar

Robotar, dvärgar och massor av både action och humor förväntar jag mig.

Jag har för avsikt att avsluta den sista trofén i Marvel Midnight Suns och räknar med att det kommer att ske ungefär i mitten av akt tre. Så fort det är klart så tänkte jag dra igång New Tales From the Borderlands (7/10). Jag uppskattade föregångaren mycket och ser fram emot ett nytt besök i ödemarken på jakt efter skattfyllda valv. Jag har även laddat ned Axiom Verge 2 som ingår i månadens bonusspel och med tanke på hur mycket det har hyllats kanske jag tar en titt på det också.

Johan ger sig ut på animehaven

Inte ens apans Karl-Alfred-armar kunde sätta skräck i Luffy

Eftersom spelsläppen har börjat komma igång har jag också hoppat på recensionståget denna vecka, och jag högg därmed tag i One Piece Odyssey med båda händerna. Även om jag bara har skrapat på ytan av de över 1000 animeavsnitten är jag ändå ganska förtjust i upplägget och karaktärerna, och nu när One Piece-världen äntligen skildras i ett traditionellt rollspel istället för ännu ett musou-spel var jag ju tvungen att undersöka det närmare. Helgen kommer därför att tillbringas helt och hållet i denna galna och fantasifulla värld.

Jonny jagar ännu fler spöken

Kan jag anställa dig som likhund tro?

I Ghostwire: Tokyo (9/10) har jag ställts inför det svåra vägvalet att ge mig på de sista kapitlen i kampanjen eller att lägga mer tid på att plocka samlarföremål och sidouppdrag. Jag har dammsugit mig igenom världen relativt noggrant och känner att jag börjar bli mätt på det hela. Samtidigt är det kanske inte mycket kvar som krävs för att plocka allt.

Klart är att jag kommer att jaga onda andar på Tokyos gator, men hur omfattande får vi se.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.