Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2023]

Äntligen är det dags. Fredagen är här och en helg av möjligheter öppnar snart upp sig. Vårsolen skiner i stora delar av sverige och många kommer nog att ta fram grillen eller spendera förmiddagen på en filt i naturen. Förhoppningsvis finns det även lite tid för spel, men om det skulle vara att den tiden är knapp kan man ju alltid njuta lite av redaktionens spelplaner. Dessa kan du läsa om nedan.

Johan kör bil och navigerar intriger

Den eviga kampen om tätplatsen.

Även om mitt spelande i huvudsak blir portabelt denna helg kommer jag ändå att sikta på att klämma in lite GRID Legends när jag har tid att placera mig i soffan. Detta bilspel har jag haft ögonen på en längre tid, då den underbart fåniga FMV-berättelsen ser ut att ha precis rätt nivåer av absurditet. Lyckligtvis dök detta spel till slut upp bland PlayStation Plus-förmånerna och nu har jag inte längre någon ursäkt att inte spela igenom denna Drive to Survive-inspirerade berättelse.

Jesper knyter ihop säcken och jagar monster

Stora bossar och spännande karaktärsdesign förväntar jag mig av Falcom.

Jag har fått ett recensionsprojekt i form av det japanska actionrollspelet Ys IX: Monstrum Nox till PlayStation 5. Vi recenserade aldrig PlayStation 4-versionen på bloggen men jag älskade den åttonde delen och har stora förväntningar på detta eftersom det är utvecklat av Nihon Falcom som också ligger bakom The Legend of Heroes-serien.

Som om inte det vore nog så är jag på upploppet i Star Wars Jedi: Survivor och kommer nog inte att kunna slita mig från det innan eftertexterna rullat. Så det finns stor sannolikhet att jag kommer att spela lite mer Jedi också.

Jonny får färg

Vart tog solen vägen?

Jag har inte riktigt blivit klar med mina äventyr i recensionsspelet Itorah än, så en stor del av helgen kommer att tillägnas denna intressanta resa. Det har blivit en del färgglada spel på sista tiden, något som passar årstiden väldigt bra. Det har lustigt nog gett mig lite nostalgiska vibbar och jag klurar på om jag ska gräva fram mitt gamla PlayStation 1 ur förrådet i helgen. Om det faktiskt blir så eller om det hela stannar i tankeform får vi se.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.