Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2022]

”Snart har helgen vecka 48 tagit slut” sjunger det svenska rockbandet Bob Hund i en av sina kändare låtar. Nu är det ju varken vecka 48 eller slut på helgen än, men om vi på redaktionen fick lägga till några textrader i låten hade de kanske handlat om vad vi ska spela i helgen:

Martin skördar zombier

Vad är detta egentligen? Pikmin? Plant vs Zombies?

Helgen består av zombier, zombier, zombier! På recensionsbordet ligger Deadcraft och lockar mig att överleva. Till skillnad från andra överlevnadsspel, behöver jag här använda delar av zombier för att plantera dem och sedan skörda arbetare som hjälper mig. Det låter helgalet men jag köper hela konceptet såklart!

Vid eventuell tid över, hoppar jag tillbaka till Dying Light 2 Stay Human (9/10). För tillfället har jag fastnat i läget där jag frenetiskt försöker hitta allt på kartan. Det finns en del att upptäcka i spelet, men jag har gott om tid på mig!

Jonny rensar bland döingar

Motorsågen tankad, svärdet slipat, bössorna laddade. Då kör vi!

Efter att ha kämpat med lite mer berättelsedrivna spel ett par veckor ser jag fram emot att ta mig an ett lättsmält flerspelarspel. Det är Evil Dead: The Game som står på menyn och som ett stort fan av filmerna ska det bli kul att se hur spelet tar sig an Ash och hans vänner när de kämpar mot demoner och annat oknytt.

Jag började spela Curse of the Dead Gods (7/10) lite smått i dagarna med, och jag gillar vad jag har upplevt hittills. Kanske blir det jag varvar dessa två spel med varandra i helgen för en intensiv mix.

Jesper gråter i rymden

Insekterna på den här gruvplaneten är generellt av storlek större.

Jag spelar vidare i Dolmen och räknar med att ha en recension klar till nästa veckas släpp. Där kommer mitt fokus att ligga. Jag plockade upp Ruined King: A League of Legends Story på den pågående rean och kommer att ta en titt på det om tillfälle ges. Jag är generellt svag för turordningsbaserade rollspel och efter att min dotter mer eller mindre tvingat mig att titta på Arcane på Netflix så har mitt intresse för League of Legends-världen väckts. Ett annat spel som ligger högt på skämshögen är kung fu-eposet Sifu som jag tänkte starta när jag ligger mellan recensionsprojekt.

Vad ska du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.