Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2019]

Ännu en härlig vårhelg står för dörren och förhoppningsvis bjuds vi lite fint väder. Det kan ju vara skönt att inte frysa när vi öppnar fönstret för att kyla ned våra vinande PlayStation 4-konsoler.

Innan vi tar ledigt, går vi i vanlig ordning igenom några av våra spelplaner och sedan vill vi höra era!

Jonny kämpar sig fram genom leran

Trots att jag är ett stort fan av de gamla Neverhood-titlarna The Neverhood och Skullmonkeys, kan jag pinsamt nog erkänna att jag aldrig spelade uppföljaren Armikrog när det släpptes till PlayStation 4 2016. Doug TenNaples ler-animerade stil och konstiga humor i kombination med Terry Scott Taylors galna soundtracks ligger mig varmt om hjärtat, så den här helgen ska jag äntligen slå mig ner i fåtöljen med en kopp te och låta hjärncellerna jobba.

Eftersom Armikrog är ett Peka-klicka-spel så räknar jag starkt med långsökta pussel, huvudvärk och bitterljuvt slitande i håret. Det kan inte bli bättre, eller hur?

Jesper spelar i takt med kulregnet

Akta dig för det rosa. Det är ungefär allt spelet går ut på.

Jag håller på att spela rytmspelet Just Shapes & Beats för att recensera det. Jag vill inte gå händelserna i förväg, men jag skulle beskriva det som ett kärleksbarn mellan en bullet hell-skjutare och bitpop-dubstep. Det låter galet och du kan se fram emot en recension inom en snar framtid.

Vad det gäller mina framsteg i Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) så har jag suttit fast på samma boss ganska länge nu. Skulle det bli tid över från recensionsspelet så kommer jag att försöka utforska andra platser och ta en andningspaus från nötandet mot en enda motståndare.

Martin blandar den sista drinken

Konstgjorda drinkar i en virtuell värld…

Jag har planerat lite friluftsliv tillsammans med sonen, men när det gäller speltiden så tillbringas den nog som virtuell bartender. Jag ska försöka köra klart VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action för recension så att ni kan läsa om det under nästa vecka.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.