Vad spelar du i helgen? [Vecka 18 2015]

Nu när många säkert avnjuter en långhelg är det förstås läge för att fördjupa sig i ett spel eller två. Kombinerat med lugnet före E3-stormen som kommer att etablera sig på allvar i maj skapar dessutom tillfälle att återvända till titlar som ligger i skämshögen. För min egen del är väntan nästan olidlig fram till den 19 maj, då jag kommer att återförenas med Geralt of Rivia i The Witcher 3: Wild Hunt. Det finns dock ingen brist på sysselsättning i väntan på denna högtid.

Johan springer, hoppar och duckar

InfinityRunner_PixelJudge_1080_02[1]

Känn pressen från de dömande ögonen medan du springer i korridorerna.

Runner-spel har aldrig riktigt varit min favoritgenre, och bortsett från Canabalt har jag inte tillbringat någon längre tid med den typen av spel. Denna helg kommer jag dock att ändra på detta eftersom jag recenserar Infinity Runner, och frågan är om skiftet från tvådimensionellt sidoperspektiv till förstapersonsperspektiv kommer att ändra upplevelsen nämnvärt. Min recension kommer att dyka upp nästa vecka!

I övrigt är det inte osannolikt att jag återvänder till Bloodborne (10/10) för att fördjupa mig i Chalice Dungeons i spelet. Dessa delvis slumpmässigt genererade utmaningar har lite varierande kvalitet jämfört med den otroligt väldesignade spelvärlden i huvudspelet, men erbjuder ändå en underhållande upplevelse och möjlighet att hitta ett flertal trevliga uppgraderingar i form av runor och ädelstenar.

Martin flipp(r)ar ur och umgås med Omegakvintetten

Kul att titta på strider i denna flipperklon

Kul att titta på strider i denna flipperklon

I helgen blir det lite nya, fräscha banor till Zen Pinball 2 som ska utvärderas: Star Wars Rebels och Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Jag har redan suttit en timme med dem för att bekanta mig med borden, något som resulterade i att jag även laddade ned nya bord till det konkurrerande flipperspelet!

Jag kommer även att fortsätta min resa i Omega Quintet där jag hoppas att spelet öppnar upp sig lite nu när kvintetten är komplett. Jag misstänker att jag kommer att spela några låtar i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10) men jag längtar till 29 maj då ett nytt divaspel släpps till en annan japansk konsol.

Ska du spela något kul i helgen?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. motz motz
  3. Macce_1
  4. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.