Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2019]

Nu står påsken runt hörnet och det innebär att nästa helg blir lite längre. Skönt, tycker jag, även om veckorna susar förbi lika snabbt oavsett om jag jobbar eller är ledig.

Med detta sagt, är det dags att fira in fredagen, välkomna helgens ledighet och planera in lite kvalitetstid med våra PlayStation-konsoler.

Martin ströspelar

Du är så, yeah yeah, pang pang!

Helgen är ganska full av händelser som inte är spelrelaterade, men jag misstänker att det ändå blir tid för lite avkoppling framför min svarta skönhet. Förmodligen handlar spelandet om lite samarbete tillsammans med grabben i Borderlands: Game of the Year Edition (7/10), Generation Zero (6/10), eller Dark Souls III (10/10).

Jesper fortsätta att utforska apokalypsen

Vad ska du med ett rep till? Det kan väl inte vara för att bygga en toalett va?

Mitt fokus på helgens spelande blir än en gång överlevnadsgrottkryparen Zanki Zero: Last Beginning där karaktärerna lite motsägelsefullt måste dö om och om igen för att kunna leva längre. Jag hoppas hinna spela färdigt det och ha en recension klar under nästa vecka.

Skulle jag bli klar, längtar jag tillbaka till Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) där jag fortfarande har en hel del kvar att göra innan jag kommer att känna mig nöjd där.

Kim ger sig ut med bågen

De som har glömt hjälmen, får skydda sig med en picka!

Spelandet i helgen fokuseras på att fly, köra båge och mosa zombier i Days Gone. Spelet släpps i Sverige den 26 april och du kan läsa om mina upplevelser då!

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Jonny Lindmark Jonny Lindmark
  2. Thomas Thomas
    • Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.