Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2014]

Ännu en vecka har passerat. Tiden går verkligen fort ibland, i synnerhet när man har roligt (eller, för den delen, alldeles för mycket att göra). Mellan hostningar, nysningar och enorma högar med arbete så försöker man ändå planera in lite spelande, men under veckorna kan det vara svårt att få pusslet att gå ihop. Därför välkomnas helgerna så väl – gott om tid för att spela!

Fredrik smyger, undviker och placerar ut fällor

Är det du eller jag som låter?

Är det du eller jag som låter?

I’m Batman. Faktiskt, lite bokstavligt så. Jag spelar just nu Batman: Arkham Origins Blackgate (PS3) samtidigt som jag placerar ut fällor i Deception IV: Blood Ties. Likheterna och kontrasterna mellan spelen är ganska intressanta – när jag har tröttnat på att hela tiden gå in i Jokerns diaboliska fällor i Blackgate är det kanske skönt att plåga äventyrare med sadistiska fällor.

Och, så kan jag såklart inte låta bli att spela Final Fantasy X: HD Edition (PS3). Hade glömt precis hur intressanta karaktärerna och dess interaktioner är, och hur mycket jag älskade själva spelsystemet och den friheten som färdighetsutvecklingssystemet gav mig.

Johan kör motorcykel i framtiden

I framtiden kan alla höra din motorcykel vråla

I framtiden kan alla höra din motorcykel vråla

Chockerande nog kommer inte helgen att domineras av Dark Souls II. Det primära målet är istället att spela färdigt Trials Fusion för att kunna erbjuda min recension nästa vecka. Utöver detta kommer det nog att bli lite Tomb Raider eftersom jag köpte det när det nyligen var prisnedsatt på PSN. Trots att jag har spelat igenom det på PC tidigare imponeras jag av hur nära PS4-versionen kommer i ren grafisk kvalitet. Sen är det ju dessutom ett jäkligt bra spel.

Sedan kommer det nog att bli lite Dark Souls II ändå. Det släpptes ju en ny uppdatering idag!

Simon laddar inför helgens superviktiga Arsenal-match med den senaste, sista fantasin

Drakar och demoner är ingen match för Simon!

Drakar och demoner är ingen match för Simon!

Det är dags att hoppa från ett fantasifullt japansk rollspel till ett annat. Jag byter den väldigt personliga resan i Final Fantasy X mot den sociala världen i PS4-versionen av Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Förhoppningsvis är det sistnämnda mer Auron än blitzball om du fattar vad jag menar.

 

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

8 kommentarer
 1. Johan Lindros Johan Lindros
 2. jonasbylin jonasbylin
 3. Simon Campanello Simon Campanello
 4. motz motz
 5. Mac_da_man
 6. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  • Simon Campanello Simon Campanello
   • Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.