Vad spelar du i helgen? [Vecka 14 2021]

Efter ännu en förkortad arbetsvecka på grund av påsken börjar det onekligen kännas som att jag kan vänja mig vid fyra dagars arbetsveckor. Det är dock slut på det roliga redan nästa vecka när vi återgår till femdagarsvecka, men innan dess har vi en skön helg att se fram emot.

På redaktionen lyser flitens lampa, med en hel del olika recensionsprojekt igång, och här får du ett axplock av vad vi kommer att syssla med i helgen.

Johan tar på sig lönnmördarhuvan

En viking utan skeppskatt är ingen riktig viking.

Det är slutligen dags för mig att på allvar ta mig an Assassin’s Creed: Valhalla (9/10) som mer eller mindre har legat och puttrat på sparlåga sedan konsollanseringen i höstas. Det kändes lite som en övermäktig uppgift att ta mig igenom hela spelet då, med tanke på alla andra spel som släpptes samtidigt, men nu är jag på humör för denna fullsmockade skildring av vikingatiden.

Martin utforskar rymden tillsammans med en höna

I jymden kan ingen höra mig kackla

Jag har fått det eminenta uppdraget att recensera Breathedge som är ett överlevnadsspel och utspelar sig i rymden. Tillsammans med min höna, behöver jag hitta resurser, skapa utrustning och uppgradera den för att så småningom rädda mig ur den allvarliga situationen jag befinner mig i. Och kanske hitta hem igen någon gång.

Om jag får tid över, kommer jag att investera den i ytterligare några sessioner av Poison Control, vilket jag också har på recensionsbordet. Jag är väldigt nära slutet men kan av någon anledning inte få nog av denna väl ihopsatta kombination av JRPG och tredjepersonsskjutare.

Jesper jagar troféer

Det är varken Disneyworld eller en cirkus även om estetiken påminner om dem.

Jag har just nu ett tomt recensionsbord och drar mig från att påbörja några större projekt eftersom Returnal nu bara är tre veckor bort. Det är det spel jag är allra mest pepp på just nu och jag längtar verkligen. Jag hade tänkt spela färdigt Kentucky Route Zero och ta platinatrofén där, men insåg under det fjärde kapitlet att en trofé måste tas på en tisdag så det får vänta.

Det får helt enkelt bli några Artifex Mundi-äventyr som jag samlat på mig under reor på senare tid och som ligger och väntar på mig. Jag såg också att det kom en patch till Maquette så det kanske blir ett lagom projekt att dra igång.

Vad tänker du tillbringa helgens speltid med?

Ett svar
  1. Marcus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.