Vad spelar du i helgen? [Vecka 14 2014]

Våren ligger i luften. Dagarna blir ljusare, varmare och dessvärre – luften mer fyllda av pollen. För min egen räkning har det lett till att en latent förkylning äntligen brutit ut, så jag kommer spendera den fina helgen insvept i tjocka filtar, frysande och spelandes spel.

Fredrik seglar på fantasins vingar

Jag hade tänkt spendera en hel del tid med att placera ut diaboliska fällor i Deception IV: Blood Ties. När jag inte har fullt upp med att samla på mig mäktig magi, hiskeliga hexes och snuskig sourcery i Dark Souls II. Arbetar på att plocka de sista troféerna så jag kan starta en ny, färsk karaktär. Har vissa tvångstankar i de spelen om att en och samma karaktär måste plocka alla troféer. Yes, det är ganska dumt, jag vet. Om du har kört fast, eller inte riktigt vet hur du ska börja angripa Dark Souls II skulle jag rekommendera att du tar en titt på Johans nybörjarguide till Drangleic.

Utöver det så har jag spelat en del Final Fantasy X: HD, och det känns ungefär lika mysigt som originalet. Det är skönt att återbesöka gamla favoritkaraktärer då och då. Simon recension av samlingen dyker upp snart.

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

5 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Macke86
  3. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
  4. motz motz
  5. OstKakan OstKakan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.