Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2022]

Månaden mars närmar sig sitt slut men lyckas klämma ur sig en helg till innan april tar vid. Med publicerade recensioner som Curious Expedition 2 (8/10) och Pinball FX3 – Indiana Jones: The Pinball Adventure (9/10) kan man nästa ana en röd tråd av äventyr som har genomsyrat veckan.

Redaktionens äventyrslust brinner dock ständigt, så vilka äventyr kommer vi att ge oss ut på i helgen?

Martin ger Tokyos spöken fingret

En två meter lång spökkvinna med häcksax ska tas på allvar

Efter en tids frånvaro i detta forum, är jag tillbaka. Mycket tack vare att jag har fått sätta tänderna i såpass bra spel och att jag redan nu måste få skriva lite om mitt nuvarande projekt. Jag spelar nämligen Ghostwire: Tokyo för att recensera det under nästa vecka. Jag tillbringar därför helgen i ett regnigt Tokyo där jag jagar spöken och hittills har upplevelsen varit väldigt positiv.

Jesper ska bli kung

Får jag be om största möjliga Tyskland, eller ehm, Sverige?

Jag har recensionsexemplaret av strategispelet Crusader Kings III på mitt bord och det blir säkerligen en del spelande av det i helgen.

Sen är jag i sluttampen på Elden Ring (10/10) och skulle gärna se slutet och nypa den eftertraktade platinatrofén där med. Förutom allt spelande blir det en del inmundigande av hantverksöl också då jag kommer att besöka Uppsala Beer & Whisky Festival i helgen och passa på att testa foodtruck-festivalen som är uppställd bredvid mässhallen.

Jonny rider land och rike runt

Precis som de flesta andra på redaktionen har jag satt tänderna i spelfenomenet Elden Ring (10/10) den senaste tiden. Tillsammans med ett gott gäng kamrater utforskar jag dess enorma värld och kan bara stämma in i hyllningskören för denna ångvält till spel.

Helgen är relativt tom på planer, så troligtvis kommer det bli en hel del Elden Ring och kanske lite Titan Quest för variationens skull.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.