Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2020]

Det har varit en händelserik vecka på nyhetsfronten, med information från alla de tre stora konsolföretagen. Mest relevant för oss på PSbloggen är ju dock genomgången av systemarkitekturen för PlayStation 5, där teknikgurun Mark Cerny pratade väldigt detaljerat om bland annat SSD-lagring och 3D-ljud. Jag skrev ihop en liten sammanfattning som du kan finna här.

Denna konsol är dock fortfarande borta på horisonten, men det saknas ju inte spel att sysselsätta sig med under tiden. Här är vad som är på agendan i redaktionen!

Jesper väntar med storspel

Överlev och hitta batterierna. Enkelt? Tja, det är väl upp till var och en att avgöra…

Jag känner att jag är inne i en mellanperiod just nu, och trots att jag har många storspel på skämshögen vill jag vänta på spel som Persona 5 Royal och Final Fantasy VII Remake som släpps de kommande veckorna.

Jag tittar istället bland spelen i min trofékatalog och håller just nu på att avsluta Twin Robots. Efter det blir det sannolikt Path of Sin: Greed eller något Telltale-spel, gissningsvis The Wolf Among Us eller Tales from the Borderlands.

Johan städar upp röran i Washington

Konflikthantering medelst skjutvapen.

På sistone har jag hoppat tillbaka till The Division 2 (8/10), mycket för att jag kände att jag behövde något lågintensivt på berättelsefronten. När jag påbörjade det vid lanseringen trillade jag av spelet ganska fort eftersom det dels kändes lite för bekant jämfört med föregångaren, men även för att det kändes lite obalanserat.

Nu känns det dock betydligt mer polerat, och jag kan nu spela igenom uppdragen utan att behöva ta hjälp av några grupper. Jag inser att jag spelar det på ”fel” vis, då det är avsett att vara ett kooperativt spel, men ibland är det mer avkopplande att ta hand om fiendehorderna själv. I helgen kommer jag förhoppningsvis att kunna knyta ihop berättelsen då jag bara har en handfull uppdrag kvar.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.