Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2014]

Så många nya spel har kommit de senaste två veckorna att det är svårt att inte känna sig lite stressad. Inte nog med att Dark Souls 2 kom förra veckan, den här veckan har det även dykt upp eminenta titlar som Infamous: Second Son och Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, men även de högupplösta nyversionerna av Final Fantasy X/X2.

Fredrik ser ljuset i slutet av tunneln

Det känns som min resa genom Drangleic börjar närma sig sitt slut. Inte för att jag på några vägar känner mig ”klar” med Dark Souls 2, men jag är nog nära ett slut på min första resa genom dess ogästvänliga värld. Nog för att många fiender har försökt krama på mig under resans gång, men minst lika många har reagerat med vrede när jag öppnat deras dörr utan att ta med mig inflyttningspresenter. Och antalet gånger jag snubblat ned för djupa branter börjar närma sig vansinniga siffror.

Utöver Dark Souls 2 ska jag ge mig på ett nytt spel i en väldigt märklig serie – Tecmos märkliga strategirollspel med fokus på att placera ut fällor – Deception IV: Blood Ties. Efter min tid i Dark Souls 2 ser jag faktiskt fram emot att vara den som placerar ut diaboliska fällor istället för att vara äventyraren som gång efter gång faller offer för dem.

Simon agerar trapetskonstnär och jonglerar spel

Eftersom jag frivilligt ropat in alldeles för många recensionsexemplar blir det nog en fullpackad helg. Under nästa vecka ska jag bjuda på mina intryck av Kojimas galenskaper i Metal Gear Solid: Ground Zeroes, indiefavoriten Steamworld: Dig direkt från Göteborg och så förstås de högupplösta nyutgåvorna av Final Fantasy X/X-2.
Antingen går det galant, eller så blir jag lite smått galen och levererar tre tusen ord om hur figurer i spretiga frisyrer smyger omkring på Kuba och drar ordvitsar (Betyg: 9/10 – en mästerlig blandning, men varför spelar Snake fotboll under vatten?). Den som lever får se!

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Mac_da_man
  2. motz motz
  3. Macke86
  4. cheddar cheddar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.