Vad spelar du i helgen? [Vecka 11 2023]

”Ny helg, nya möjligheter” är kanske inte ett väletablerat uttryck, men likväl bär det på mycket sanning i form av stora mängder möjlig speltid för oss som tycker om sånt. Självklart finns det mer världsliga ting att göra under en helg, som att klippa gräs, tvätta underkläder, handla eller vaxa bilen, men jag är ganska säker på att ni som läser det här kanske ändå helst sitter framför konsolen.

Några som hellre spelar än klipper gräset, det är vi här på redaktionen, och här får du läsa om våra spelplaner för helgen.

Jesper besöker helvetet

Kanske inte så många drakar, men jag förväntar mig mängder av demoner.

Jag är fortfarande inte klar med The Legend of Heroes: Trails to Azure som blir fokusspelet eftersom jag ska skriva en recension om det. Dessutom är det en öppen beta den här helgen för alla som förbokat Diablo IV som släpps i juni. Jag kommer att spela på PC, men betan finns tillgänglig på PlayStation också. Nästa helg är det dessutom öppen beta för alla.

Jag har dessutom köpt The Dark Pictures: Switchback VR som jag tänkte prova under helgen. Det handlar om en rälsskjutare som kan beskrivas som en berg-och-dalbana i skräckmiljö.

Jonny äventyrar med kamera

”Le! Du är på dolda kameran”

Jag har haft ganska mycket fritid på sistone, något som har passat utmärkt då det är många recensioner i rullning här på redaktionen. De som kommer vara mest aktuella för mig i helgen är Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse och Wolcen: Lords of Mayhem.

Trots att jag är en ganska inbiten spelare av skräcktitlar har spelserien Project Zero på något sätt slunkit undan, så det är spännande att se vad de har att komma med.

Martin ryzer av välbehag

Varje gång jag gör så här med fingrarna, stängs ena ögat.

Det var alldeles för länge sedan jag spelade något i Atelier-serien. Jag formligen älskade ju Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (10/10) och därför blev jag alldeles till mig när uppföljaren Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key damp ned på redaktionen.

Snabbt roffade jag åt mig spelet och tänker hänge mig åt nya äventyr, ingredienssamlande och alkemi i helgen.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.