Vad spelar du i helgen? [Vecka 11 2014]

Dagen D är här. D som i demoner, drakar, dygd och dödsfall. Uppföljaren till ett av de senaste årens mest oförlåtande, och förtrollande, spel är här. Dark Souls 2 släpps nämligen idag. Hör ni svordomar från grannarna är det sannolikt att de lyckats dö. Igen.

Fredrik har redan dött

Eftersom jag lyckades komma över ett recensionsexemplar av Dark Souls 2 tidigare i veckan har jag redan lyckats dö ett antal gånger, och då jag inte vill utsätta er för alldeles för många spoilerfyllda moment så låter jag ’hur’ och ’var’ vara osagt. Om/när jag mot förmodan kör fast eller blir för frustrerad så tänker jag koppla av med Tales of Symphonia. Kontrasten mellan dessa spel är större än universum.

Johan kommer att dö

I likhet med Fredrik kommer min helg att domineras av Dark Souls 2. Min tanke var ursprungligen att jag skulle avvakta till att PC-versionen släpps nästa månad, men när jag blev lockad av möjligheten att låna en PlayStation 3-version var det ju omöjligt att motstå. Beslutsångesten är nu total när jag försöker besluta mig för vilken typ av karaktär jag vill spela nu i min första genomspelning.

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

6 kommentarer
  1. Mac_da_man
    • Simon Campanello Simon Campanello
  2. Mac_da_man
  3. Simon Campanello Simon Campanello
  4. Quint Quint
  5. cheddar cheddar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.