Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2021]

Vi är snart halvvägs igenom mars månad, och det känns som att varannan vecka är det vår och varannan är det vinter igen. Något som dock är konstant och pålitligt är den konstanta skämshögen med spel som väntar på din uppmärksamhet. Vanligtvis brukar vi få en del stortitlar som dimper ner innan kvartalets slut, men på grund av covid-19 ser ju världen lite annorlunda ut nuförtiden.

Vi sitter dock inte sysslolösa för detta, utan vi kommer i vanlig ordning att gå igenom vad som pågår i redaktionen innan vi lämnar över ordet till våra kära läsare.

Johan nöter vidare i Ivalice

Tänt var det här!

Hittills har faktiskt det mesta gått som på räls i Final Fantasy XII: The Zodiac Age (8/10), på ett vis som nästan får mig att förvänta mig en markant stegring i svårighetsgrad vilken minut som helst. Jag är inte riktigt vid slutspurten än, men i helgen kommer jag åtminstone att ta mig en bra bit på vägen för att återställa ordningen i det konfliktfyllda Ivalice.

Jesper räddar prinsessan

Hitta blomman och ge den till prinsessan. Men det finns förstås hinder på vägen också.

Jag håller för fullt på att spela Sir Lovelot på PlayStation 5 med avsikt att recensera det. Jag kommer att fortsätta hoppa, skjuta och uppvakta prinsessan under helgen som mitt primära spel.

Jag har dessutom lagt vantarna på PlayStation 5-versionen av Crash Bandicoot 4: It’s About Time och kommer att recensera det också fram över.

Jag fortsätter också i Persona 5 Strikers (9/10) trots att eftertexterna rullat sedan länge. En av troféerna kräver att jag maxar alla bondingfärdigheter och tyvärr är det mest effektiva sättet att få erfarenhetspoäng att döda samma boss om och om igen. Enligt websidor handlar det om 15 timmars nötande så jag pytsar ut det i kortare sessioner.

Jonny leker utter i uttre rymden

Uttrar, lasrar och gigantiska bossar, ett vinnande helgkoncept?

Utterskämten haglade intensivt häromdagen när det kom in en recensionskod för spelet Space Otter Charlie till redaktionen. Kanske bidrog den ”utbildande” och lustiga trailern till den goda stämningen, men hur som haver tog jag mig an uppgiften att recensera det här intressanta plattformsäventyret.

Som vanligt kommer jag att mixa in lite andra spel i helgens spelande, troligtvis i form av Mordheim: City of the Damned som jag gravt misslyckades med att klara förra helgen.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Marcus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.