Vad spelar du i helgen? [Vecka 1 2023]

Årets första vecka är avklarad, och det betyder förstås att det årets första spelhelg ligger framför oss. I redaktionen går vi fortfarande lite på sparlåga eftersom det av förklarliga skäl inte finns tonvis av spellanseringar än, men detta kommer troligtvis att ändras ganska fort ju längre vi tar oss in i detta fullspäckade kvartal.

Innan vi tar helg är vi förstås nyfikna på vad du tänker tillbringa din tid med i helgen, men vi börjar med ett par axplock från redaktionen först!

Johan tar sig an klickande svampmänniskor

Guitar Hero: Post-apocalypse blev ett mindre lyckat inslag i den kända spelserien

Jag har startat året med att spela igenom The Last of Us Part I (9/10), och för en gångs skull tog jag mig i kragen och plockade på mig alla samlingsobjekt i spelet för att till slut bärga hem platinatrofén. Jag känner mig därför redo att återvända till The Last of Us Part II (9/10) i hopp om att kunna göra samma sak där. Detta borde väl förbereda mig på seriepremiären på HBO Max senare i månaden?

Jonny jagar spöken igen

Kattmänniska eller inte, här får du din parkeringsbot!

Jag har fortsatt min kamp med att samla in vilsna spöken i Ghostwire: Tokyo (9/10) de senaste dagarna. Även om själva letandet har börjat kännas lite segt håller spelet en hög underhållningsnivå och jag hoppas på att runda av det inom kort.

Tillsammans med en kamrat ska jag under helgen även se om vi kan göra ett sista ryck med Elden Ring (10/10) där vi under året långsamt har makat oss mot slutet.

Fredrik försöker avverka skrämshögen

Någon var inte redo med en kanna Gevalia.

Jag har en handfull skräckspel liggande som jag antingen pausat på grund av jobb, eller andra spel som fick lite högre prioritet. Så helgen kommer troligtvis handla om att besöka hemsökta hus i Song of Horror och Project Zero: Maiden of Black Water (7/10) eller kanske avslappnande skogspromenader i Alan Wake Remastered (8/10).

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.