Vad spelar du i helgen? [Vecka 1 2018]

Årets första spelhelg är här och vi tänkte avslöja några av våra planer för er. Under veckan som har gått har det inte hänt så mycket på spelfronten, men det ryktas och bubblas om en uppgraderad version av Burnout Paradise till PlayStation 4. Jag vågar knappt hoppas men jag längtar ändå!

Vi på PSbloggen hoppas att ni får en underbar helg med mycket spelande!

Toby närmar sig platinumtrofén i Demon’s Souls

Fem sekunder senare stod det ”YOU DIED” på skärmen.

Nyheten att onlineservrarna i Demon’s Souls kommer att stängas i februari slog ned som en bomb i slutet av november, och jag bestämde mig där och då för att faktiskt ta tag i den snart nio år gamla PS3-klassikern. Min resa genom Boletaria börjar närma sig sitt slut, och snart har jag ytterligare en platinumtrofé att lägga till i From Software-samlingen – Dark Souls, Dark Souls III (10/10) och Bloodborne (10/10) är redan klara till hundra procent. Det enda spelet som saknas är Dark Souls II, men vi får se när det blir av. Demon’s Souls har i alla fall visat sig vara ett förvånansvärt starkt kort, och det finns sjukt många likheter med Dark Souls-spelen. Jag ångrar inte en sekund.

Martin gör det otänkbara

Jag visste att detta skulle hända. Nu har jag blivit gammal, och inte nått level 500 än...

Jag visste att detta skulle hända. Nu har jag blivit gammal, och inte nått level 500 än…

Jag har alltid hållit mig så långt borta från MMO-spel som möjligt då jag inte känner att jag har tid att spela så mycket som krävs. Jag har även varit lite rädd för att bli ”beroende” och inte klara av att sluta spela. Nu har jag dock trillat i fällan ordentligt.

Jag köpte Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited i början av december och har under senaste veckan spelat det konstant. Jag misstänker att det inte kommer att finnas tid för något annat spel under helgen, men skulle det öppnas en lucka, tror jag att den fylls av Dying Light igen.

Vad spelar du under årets första helg?

2 kommentarer
  1. Niklas Storm
  2. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.