Vad spelade du i helgen? [Vecka 16 2014]

Det finns sport, och sen finns det sport. I min bok är i princip all sport ointressant, därför ogillar jag spel där jag faktiskt tvingas utföra sådana aktiviteter. Vilken sport jag åsyftar? Läs vidare.

Fredrik spelade undervattensfotbollsrugby

Det finns en anledning att jag hellre spelar rollspel än bollspel. Det ena är faktiskt kul.

Det finns en anledning att jag hellre spelar rollspel än bollspel. Det ena är faktiskt kul.

En sak jag minns i detalj från min första genomspelning av Final Fantasy X var att jag aldrig direkt blev klok på hittepåsporten Blitzball. Jag avskydde den något så enormt, och det ledde i sin tur till att Wakka aldrig blev särskilt välanvänd i min stridstrupp. Medan de andra karaktärerna hade fått tag på sina ultimata vapen (ja, jag stod och steppade undan blixtar i många timmar) så fick han helt enkelt stå i skämshörnet. Det är inte lätt att vara den enda i truppen som inte har sitt allra bästa vapen, och därmed är relativt värdelös i strid. Nåväl – i helgen började reglerna äntligen klicka. Mitt lag har vunnit inte mindre än tre matcher, så det kanske är dags för Wakka att få sin revansch.

Jag har dessutom vässat min batarang och kämpat mig igenom ett bandit-infekterat Arkham Asylum i Batman: Arkham Origins Blackgate (PS3).  Recensionen borde dyka upp vilken dag som helst.

Johan återvände till gamla grottor

Helgen har inte inneburit lika mycket spelande som jag planerade, mest på grund av att Philadelphia Flyers avslutande matcher i grundserien i NHL gick på väldigt bra tv-tider. Jag fick dock slutfört Trials Fusion och en recension av detta spel kommer att dyka upp under veckan.

Vad som var lite mer oväntat var att jag lyckades fastna i Skyrim igen. Allt prat om The Elder Scrolls Online har skapat ett sug efter att tillbringa tid i Tamriel igen och istället för att köpa ett nytt spel och betala månadsavgift beslöt jag mig för att Skyrim var en enklare lösning. Som ni kan se i klippet ovan lyckades jag i alla fall med att hitta en ny vän i en grotta och vi hade ett trevligt äventyr ihop också.

Vad spelade du under helgen? Spelade du som planerat?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  3. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.