Vad spelade du i helgen? [Vecka 15 2014]

Det är lätt att göra upp planer för hur en helg borde fortgå, men inte alltid lika enkelt att hålla vid de planerna. Blev din spelhelg som planerat? Firade du brädspelens dag? Spelade du någonting alls?

Fredrik upptäckte att nysningar dödar

Förkylningar borde komma med varningstexter. ”Varning: plötsliga nysningar eller hostattacker kan orsaka dödsfall. Åtminstone om du är dum nog att försöka spela Dark Souls II.”

Det var faktiskt mer än en gång som jag bet i det sura äpplet och lyckades tajma en olycklig nysattack medan jag slogs mot diaboliska fiender. Men, lite framsteg blev det trots allt. Jag gick, efter att ha klarat spelet, in i nästa skede – det mytomspunna New Game+. Fienderna är hårdare,  tuffare och framförallt populeras världen av lite fler röda fantomfiender, dvs argare varianter av de normala fienderna. Efter mycket svett, svordomar och dödsfall har jag äntligen kommit fram till Drangleic Castle igen.

Det var faktiskt ungefär det enda jag hann, och orkade, spela. Passade på att ta det lugnt, bota en man-cold och såg ikapp Community. Det är ytterst tacksamt att Dan Harmon är tillbaks bakom rodret den här säsongen – förra var verkligen ojämn.

Vad spelade du under helgen? Spelade du som planerat?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.