Vad spelade du i helgen? [Vecka 14 2014]

Vad var det som egentligen spelades under helgen? Du behöver endast läsa om vad chefredaktören spelade, för du kan nog redan nu gissa vilket spel som de resterande ägnade minst 14 timmar åt. Nej, inte Candy  Crush Saga, utan den där dödsaruppföljaren.

Jonas vann en pokal åt Arsenal

Mannen som alla fotbollsälskare bör dyrka

Mannen som alla fotbollsälskare bör dyrka

För en gångs skull stämde det någorlunda i jämförelse med vad jag skulle spela. På konsol blev det FIFA 14 (8/10) och Tearaway (7/10) som dominerade, medan surfplattan och telefonen gick varm i slutskedet av en veckolång turnering i Marvel Puzzle Quest. Med tanke på att jag stod för nästan hälften av alla poäng i alliansen så vill jag här och nu blicka lite ilsket på de andra i gruppen och uppmana till lite mer spelande i det verket!

Jag skulle egentligen också ägna lite tid åt The Witch and the Hundred Knight, men eftersom spelet kraschade och därmed tappade ett antal svettiga speltimmar i slutskedet så tog jag en liten paus för att ladda om. Automatiska sparningar är en modernitet som mer än gärna får förekomma i alla verk. Nåväl, får ta igen detta nu under veckan.

Vad spelade du under helgen? Spelade du som planerat?

5 kommentarer
  1. Johan Lindros Johan Lindros
  2. motz motz
  3. Quint Quint
  4. Mac_da_man
  5. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.