Vad spelade du i helgen? [Vecka 13 2014]

Drakar, demoner, dimmor och djupa gruvor. Helgens spelande har gått i d-moll. Vi sammanfattar vad vi spelat under helgen och undrar såklart – vad spelade du?

Fredrik tände eldar

Jag hade faktiskt tappat räkningen på hur många gånger jag dött i Dark Souls 2. Det tog inte särskilt lång tid, får jag villigt erkänna. Men när eftertexterna till slut rullat så loggade jag ut ur online-tjänsten och gick och inspekterade ett monument för att se en siffra. Vad den sade får ni läsa i recensionen.

Jag passade även på att prova ett spel som faktiskt är sadistiskt på riktigt: Deception IV: Blood Ties. Det är faktiskt roligare än det låter att konstruera och placera ut diaboliska fällor ämnade att ta kål på (oskyldiga) äventyrare. Ser fram emot att fortsätta bejaka min inre sadist lite och plåga dessa äventyrare ordentligt efter att själv ha gått in i vissa ordentligt elaka fällor i Dark Souls 2. Vissa fällor känns faktiskt som tagna ur den smått legendariska Drakar och Demoner-boken Grymkäfts fällor.

Simon smög inte med avtryckarfingret

Jag ska erkänna att smygspel egentligen inte är mitt starkaste kort. Det är samma problem som jag har i till exempel Dark Souls – när mitt tålamod tryter orkar jag inte vara försiktig längre. Passande nog har Metal Gear Solid V: Ground Zeroes anpassat spelmekaniken efter oss Call of Duty-stinna stackare som inte orkar börja om från noll. Snake verkar ha blivit någon slags stålman som utan problem plockar fram automatkarbinen och mejar ned amerikanska soldater på löpande band så fort larmet ljuder. Men mer om detta i min recension av spelet.

Det är vad vi har ägnat åt oss i helgen – men vad har du spelat?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. OstKakan OstKakan
  3. motz motz
  4. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.