Vad spelade du i helgen? [Vecka 12 2014]

En helg kan gå flygande fort när det involverar ett flertal dödsfall, en kilometerlång demonstration och fin-fint vårväder. Spenderade du helgen inom- eller utomhus? Och isåfall, vad spelade du?

Fredrik dog

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag hittills  dött i Dark Souls 2. Senast jag kollade var den globala dödsräknaren uppe i hiskeliga siffror. Men mellan allt utforskande av grottor, kråkslott och nedläggande av demoniska krafter så passade jag även på att vara del av ett väldigt långt demonstrationståg genom Malmö. Och så spelade jag såklart lite Rainbow Moon.

Johan har bidragit till den globala dödsräknaren

Precis som väntat tillbringades en ganska stor del av min vakna tid i helgen tillsammans med Dark Souls 2. From Software har sannerligen lyckats skapa ett spel som känns nytt och fräscht utan att ändra för mycket på de basala byggstenarna i Souls-spelen. Min svärdsvingande krigare har lyckats ta sig en bra bit in i spelet nu, men det finns fortfarande några platser som jag inte har åtkomst till. Detta ska jag försöka ändra på under veckans gång.

 

Det är vad vi har ägnat åt oss i helgen – men vad har du spelat?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Mac_da_man
  3. Simon Campanello Simon Campanello

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.