Vad spelade du i helgen? [Vecka 10 2014]

Oavsett om du svingade en piska i Castlevania: Lord of Shadows 2, smög omkring som Garret i nya Thief eller helt enkelt passade på att gräva igenom din backlog så har ytterligare en helg faktiskt passerat. Vi spelade en del spel i helgen, och vi hoppas att du också gjorde det. Men den stora frågan är ju vad? Låt oss kika närmre på det.

(Spoiler: Tobys PlayStation 3 har dött)

Fredrik piskade sig igenom en gotisk saga

268627-CSheader

Jag tillbringade en ganska stor del av helgen som dimma. Ja, när jag inte hade fullt upp med att piska på motståndet som Castlevania: Lord of Shadows 2 placerade i min väg. Gabriel Belmont svingar i det här spelet en ganska intressant piska, i skarp kontrast  till förra spelets stridskors. Recensionen av Lord of Shadows 2 kommer vilken dag som helst. När jag inte klättrade, svingade eller förvandlade mig till dimma så såg jag till att avsluta Ys: Memories of Celceta och lyckades även ta mig vidare i mina idiot-äventyr i Demon’s Souls. Min stackars karaktär lyckades med lite tålamod ta sig an Maneater och Old Monk som level 1. Framsteg!

Simon bytte en skjutbana mot en annan

BF4-2

Efter att suckat länge och väl över att gå tillbaka till Bioshock Infinite bestämde jag mig för att byta till ett spel som är ärligt i sitt uppsåt. Kort och gott skaffade jag Battlefield 4 till PlayStation 4 för en billig penning (se våran köpguide här!) – och oj vad det blev skjuta av! Det verkar som att DICE till sist skickat buggarna till de sällan jaktmarkerna och 64 personers conquest-matcher får verkligen adrenalinet att rusa.

Tobys PlayStation 3 gick sönder

PS3+kontroll

Det är sant; min tjocka 60 GB-maskin dog i lördags. Jag hade spelat Dark Souls och dödat Artorias, Kalameet, Gough och Manus, och höll på att resa runt i världen för att förstärka alla lägereldar inför den slutgiltiga bosstriden när min PlayStation 3 stängde av sig och vägrade starta igen. Som tur var lyckades jag få ut skivan innan burken totaldog, så nu har jag beställt en PS3 Super Slim och hoppas att min sparfil på PlayStation Plus återställer det mesta. Jag antar att jag får spela om Manus-bosstriden, men jag blir ändå väldigt glad om det mesta klarar sig.

Så, det var ju inte så roligt – och nu får jag verkligen lägga manken till om jag ska hinna klart med spelet innan Dark Souls II släpps.

Det är vad vi har ägnat åt oss i helgen – men vad har du spelat?

12 kommentarer
 1. jonasbylin jonasbylin
 2. motz motz
 3. Quint Quint
 4. Johan Lindros Johan Lindros
 5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 6. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
  • Toby Lee Toby Lee
 7. motz motz
  • Toby Lee Toby Lee
 8. Jonas Aronsson Jonas Aronsson
 9. Jonas Aronsson Jonas Aronsson
 10. Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.