Sony försöker sälja Vita med hjälp av gamla PSP-spel

Det har länge snackats om bristen av fullängdsspel till den portabla konsolen PlayStation Vita, och det har nu blivit mer tydligt än någonsin i och med det senaste paketet med en maskin, minneskort och flertalet titlar via en medföljande voucher.

Själva spelen är det egentligen inga frågetecken kring – LEGO-serien levererar alltid en hög kvalitet. Vissa kanske kan tycka att det är lata konverteringar med rejält minskat innehåll i jämförelse med de stationära maskinerna, men trots det lär du säkert behöva ägna massvis med tid om du vill nå 100 % i dem. Däremot lär fler personer protestera över exakt vilka versioner som ingår.

Listan längst ner består nämligen av hela fyra PSP-spel, som är föregångaren till just Vita. Med andra ord kan du räkna bort snygg grafik, funktioner med den tryckkänsliga skärmen och Trophies för dessa titlar. Det är endast LEGO Batman 2 och LEGO Harry Potter: Years 5-7 som får den lite finare behandlingen.

Enligt mig hade det varit betydligt trevligare att byta ut dem mot LEGO-spel som faktiskt är gjorde för det nya formatet. Inkluderandet av Chima, Marvel, Lord of the Rings och LEGO: The Movie hade gjort paketet mer lockande, men å andra sidan hade kanske priset blivit snäppet högre eftersom två av dem släpptes under det senaste halvåret. Oavsett åsikt så hade det sett betydligt snyggare ut att erbjuda legitima Vita-spel istället för titlar från förra konsolgenerationen.

  • LEGO Batman
  • LEGO Batman 2: DC Superheroes
  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars
  • LEGO Harry Potter: Years 5-7
  • LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game
  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

 

Vilket paket hade du föredragit?

4 kommentarer
  1. Johan Lindros Johan Lindros
  2. Macke86
  3. Alestes Alestes
  4. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.