Nu kan alla testa Destiny!

Fas två i det öppna förhandstestet av Destiny började under förra veckan, då begränsat till de som har förhandsbokat och fått nycklar via tävlingar och utdelningar. Nu lämnar utvecklaren Bungie dörren öppen för precis alla. Nåja, det krävs att du åtminstone har PlayStation 3 eller PlayStation 4, internetuppkoppling, TV, och elektricitet.

Här skulle jag kunna översätta citat från Bungie om hur de öppnar upp allt eftersom responsen har varit fantastisk enligt dem, men sanningen ligger i att de vill köra ett rejält stresstest på lördag kl. 23.00 för att se om servrarna pallar trycket. Förvisso kommer vissa potentiella köpare att vara på strandfester med minst en irriterande kille som plågar alla med sitt gitarrspelande och en sångröst som inte ens platsar på Idol, men det borde ändå vara tillräckligt för att få intressant data.

Ifall servrarna pallar trycket under helgen kommer du att få testa ett spel som jag och väldigt många andra ser mycket fram emot. Världen, stämningen, den artificiella intelligensen och djupet i innehållet är bara några av väldigt många positiva egenskaper i spelet som har stor potential att bli årets bästa spel i minst en kategori.

Jag hade lovat mig själv att hålla mig från det eftersom jag blev kraftigt beroende av den förra spelsessionen, men efter att ha skrivit detta lär jag säkert delta. För vem kan tacka nej till ett fint emblem som följer med till fullversionen av Destiny som släpps den 9 september?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.