No Man’s Sky – ett spel utan gränser?

Ett spel som förvånade stort under Sonys presskonferens var helt klart No Man’s Sky från utvecklaren Hello Games, studion som gav oss Joe Danger. När jag tittar på trailern för spelet kan jag inte annat än beundra ambitionen hos Sean Murray som är mannen bakom Hello Games. Visst är det en sak att skapa unika världar för varje spelomgång – det är ju till exempel Minecraft ett lysande exempel på – men att kunna lämna världen i sitt rymdskepp och färdas i rymden till en helt annan planet utan laddningstider. Det är ju ren och skär galenskap!

Än så länge finns inget datum för när spelet släpps och i ärlighetens namn är det svårt att få ett riktigt grepp om vad spelet handlar om – ska spelaren hitta nya varelser eller strida mot rymdpirater? Det enda som går att konstatera är att upplevelsen som utvecklaren bjuder på är mycket lovande och tilltalande för mig och många andra.

Om du är en spelare som tillbringade alldeles för många timmar i Elite (PC), Afrika (PS3) eller Aquanaut’s Holiday (PS3) finns det en stor möjlighet att du kommer att njuta av det här spelet när det nu kommer ut till PlayStation 4!

Ett svar
  1. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.