Fler PlayStation 3-favoriter tar steget till PlayStation 4

Denna vecka släpps ett av förra generationens mest hyllade spel, The Last of Us, i en nyversion till PlayStation 4, men Sony verkar ha planer på ytterligare spel som ska ta steget in i den nya konsolgenerationen. Enligt uppgifter från Sonys officiella Gamescom-sida har de planer på att visa upp både Journey och The Unfinished Swan till PlayStation 4 under presskonferensen nästa månad. Denna information försvann dock ganska omgående från webbsidan, men inte innan spellistan smög sig in på spelforumet Neogaf.

Även om Sony inte officiellt har bekräftat informationen känns det som ett sannolikt drag eftersom det har ryktats om en nyversion av Journey sedan förra året när utvecklaren Thatgamecompanys två andra spel släpptes till PlayStation 4. Jag är nog inte ensam om att vilja uppleva denna magiska resa igen och denna gång med ännu vackrare grafik.

I den läckta listan finns även en PlayStation 4-version av Until Dawn, det där skräckfilmsinspirerade PlayStation Move-spelet som visades upp på Gamescom för två år sedan. Inte mycket har sagts eller visats om spelet sedan dess, men vi kommer förmodligen få mer information under årets upplaga av den tyska spelmässan. Förutsatt att styrningen är tillräckligt bra är det faktiskt ett spel jag försiktigt ser fram emot.

Vilket av dessa spel ser du mest fram emot?

5 kommentarer
 1. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
  • Johan Lindros Johan Lindros
   • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
    • Johan Lindros Johan Lindros
     • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.