Välkommen till PSbloggen.se!

Hej och välkommen till PSbloggen.se!

Ja, du läste rätt – PSbloggen.se. Vi från gamla PS3bloggen.se och Eurogamer Sverige har nämligen gått ihop oss och startat en ny sajt som fokuserar på allt inom Playstation-världen. Vi är helt enkelt PlayStation-bloggen.

Med en mer personlig stil än tidigare ska vi kåsera, recensera, förhandstesta och mycket, mycket mer kring PlayStation. Däremot kommer vi inte att täcka nyheter, videor och skärmbilder på samma sätt, men om något intressant har hänt kommer vi givetvis att skriva och publicera det. Fast i ett annorlunda stuk. Du kommer snart att upptäcka exakt hur det skiljer sig från det vi har gjort tidigare.

Vi har massvis med idéer som vi vill förverkliga och du som läsare kommer att få en stor variation sett till innehållet och hur det presenteras. Är det något speciellt du vill att vi ska göra? Testa i så fall att använda den mycket efterlängtade chatten som återfinns på den högra sidan! Använd ett sunt omdöme för att diskutera om spel och andra roliga saker. Med andra ord ingenting om Sp*rs.

Vissa klassiker återkommer dock, till exempel vad du spelar i helgen, nytt i butiker och reainlägg. Och ja, fler saker tillkommer också!

Det känns extra häftigt att starta den här bloggen just nu. Inte nog med att PlayStation 4 väldigt snart kommer att finnas i spelbutikerna (om du bokade upp en strax efter 1800-talet), utan också för att det är exakt sju år sedan som PS3bloggen startade, då med endast Toby bakom rodret. Den här gången är vi betydligt fler redan från start, där samtliga kommer från Eurogamer Sverige.

Att vi ska täcka allt (allt!) kring PS4-släppet känns och är självklart. Vi var bland de första i Sverige som fick en maskin och just nu sitter vi på högvis med spel. Sedan har de övriga redan förhandsbokat maskiner, så vi kommer att inte bara bli den bästa spelbloggen, utan även den mest flest personer som sitter på denna nya och spännande maskin.

Hela redaktionen är exalterade över vad som komma skall, så jag öppnar nu upp vår lilla julsäck och önskar dig åter igen varmt välkommen till vårt roliga krypin!

 

Jonas Aronsson – chefredaktör för PSbloggen.se

13 kommentarer
 1. macke86
 2. bubbez
 3. Freelancer Freelancer
 4. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 5. motz motz
 6. thex87
 7. Pebbe Pebbe
 8. Neomaister Neomaister
 9. Marcus
 10. Hemmel Tore
 11. BendAr
 12. Niko
 13. DisOrd3r DisOrd3r

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.