Säg hej till vår nya skribent Michael!

PSbloggen fortsätter att expandera och växa sig starkare. För att kunna erbjuda bästa möjliga innehåll har vi nu förstärkt med ännu en ny skribent vid namn Michael. För att vi alla ska kunna bekanta oss med honom har jag genomfört en kort intervju med honom, för att på så vis få en bättre bild av vem han är.

Senare under förmiddagen kommer du även att kunna ta del av hans första recension för PSbloggen, och då är det motorcykelspelet Ride som gäller!

Vem är du?

Jag är en grabb som älskar att träffa nya personer och kulturer, med sport och spel som största intressen. Dessa fyra baser går väldigt ofta ihop och skapar livets cocktail.

Vilken PlayStation-konsol är din favorit?

Eftersom jag påverkas mycket av grafiken i ett spel och älskar molnfunktionerna som medföljer (exempelvis Share Play) säger jag PlayStation 4 trots att många barndomsminnen och timmar med min PlayStation 2 och dess sagolika spelserier som Spyro och Crash Bandicoot som växte exponentiellt vid hoppet från PlayStation 1 till PS2. 

Hörlurar eller 5.1-ljud?

Eftersom jag ofta spelar med andra i rummet förlorar hörlurar sitt syfte och med tanke på hur mycket pengar jag la ned på ljudsystemet skulle jag vara allt annat än smart om jag svarade hörlurar. 

Vilken trophy är du mest stolt över?

Eftersom jag älskade Dragon Age: Inquisition föll det en tår av stolthet och sorg när jag fick Doom upon All the World.

Nämn dina tre favoritspelserier och välj sedan en du måste spela varje vaken timme en hel helg, en som måste läggas ner och aldrig återkomma och en som du måste spela minst en timme varje dag i resten av ditt liv.

Väldigt svår fråga, men efter lite tänkande landar det på Final Fantasy, FIFA och Assassin’s Creed.

När ett Final Fantasy-spel släpps tillbringar jag oftast en hel helg med det, så det är ett enkelt svar.

FIFA vill jag aldrig sluta spela, däremot kan jag tröttna om det spelas till exempel en hel helg i sträck. Därför är det ganska enkelt att spela FIFA en timme varje dag resten av mitt liv.

Den sista svider väldigt mycket, men eftersom de två första var självklara får Assassin’s Creed åka i papperskorgen. Kanske är lika bra då berättelsen börjar urarta lite… 

Vad spelar du just nu?

En blandning av FIFA och NHL. Oftast med mina goa EA Sports-nördiga vänner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.