Säg hej till vår nya skribent Jerry!

Spelhösten är ju i princip bara runt hörnet och då passar vi på PSbloggen på att rusta upp inför anstormningen som väntar. Detta gör vi först och främst via förstärkning av en ny skribent vid namn Jerry Olsson som redan senare i eftermiddag kommer att göra sin premiär med en musikfokuserad topplista.

Vem är då Jerry? Den frågan, och några till, har vi också ställt, och för att du som läsare ska lära känna honom lite bättre kommer vår traditionsenliga intervju hjälpa dig på traven.

Vem är du?

Jag heter Jerry Olsson, är 36 år gammal och är en kulturälskande nörd. Jag älskar tv-spel lika mycket som jag älskar gamla slasherfilmer och rockabilly. I nästan 30 år har jag varit en aktiv spelälskare och intresset ökar hela tiden.

Vilken PlayStation-konsol är din favorit? 

Min favoritkonsol från Sony är den klassiska PS1:an. Den är ett viktigt kapitel eftersom många av mina favoritspel finns på den.

Hörlurar eller 5.1-ljud?

Hm, jag använder nästan aldrig hörlurar (förutom när jag spelar Overwatch (8/10) tillsammans med vänner online), så jag får svara 5.1-ljud.

Vilken trofé är du mest stolt över?

Den trofé som jag är mest stolt över är platinatrofén i L.A. Noire. Att hitta alla bilar och filmrullar var otroligt tidskrävande så det kändes som en äkta seger när den poppade upp till slut.

Nämn dina tre favoritspelserier och välj sedan en du måste spela varje vaken timme en hel helg, en som måste läggas ner och aldrig återkomma och en som du måste spela minst en timme varje dag i resten av ditt liv.

Mina tre favoritspelserier är Resident Evil, Bioshock och Dark Souls.

Av dessa alternativ, så skulle jag spela Bioshock-serien en hel helg, lägga ner Resident Evil (trots att den är så bra!) och spela Dark Souls-serien en timme varje dag i resten av mitt liv.

Varmt välkommen till PSbloggen-familjen Jerry!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.