PSbloggen söker förstärkning!

Goda nyheter alla skrivsugna PlayStation-fans, nu söker vi dina färdigheter för att förstärka redaktionen! Har du ett sug efter att göra din röst hörd i allt från nyhetsartiklar och krönikor till topplistor och recensioner är det kanske just dig vi letar efter.

Som en följd av läsarundersökningen vi genomförde tidigare i år har vi planer som vi skulle vilja sjösätta, men som kräver lite extra tillskott om vi ska kunna få det att fungera.

Det vi erbjuder dig är en miljö där du har möjlighet att utveckla ditt skrivande samt en positiv gemenskap både internt och med våra fantastiska läsare. Det vi ser att du erbjuder är förstås goda kunskaper i svenska språket och ett driv att vilja uttrycka dig i olika former av texter. Självklart behöver du ha tillgång till en eller flera PlayStation-konsoler, och det skadar inte om du har en bred spelsmak eller åtminstone en öppenhet för genrer som du kanske inte normalt brukar spela.

Om detta låter lockande i dina öron eller om du har frågor tycker jag att du ska skriva ihop ett mail till johan (a) psbloggen .se. Vi ser fram emot att expandera PSbloggen med just din hjälp för att kunna erbjuda en bättre webbsida för alla PlayStation-fans.

2 kommentarer
  1. motz motz
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.