PSbloggen fyller tre år!

Ännu ett år har passerat, och i all hast höll jag nästan på att glömma bort att vi faktiskt fyller tre år idag. Det är alltså tre år sedan vi publicerade vårt första inlägg, och sedan dess har förstås mycket hänt. Till stor del består vi fortfarande av samma stomme, men bara i år har vi förstärkts av två högkvalitativa skribenter i form av Jesper och Jerry.

Med deras ovärderliga insatser har vi kunnat bredda vårt innehåll, och erbjuda fler röster i den ständigt växande spelvärlden.

Vid den här tiden förra året stoltserade vi med att vi relativt nyligen hade publicerat vår tvåhundrade recension, med det suveräna Until Dawn (9/10). Sedan dess har vi faktiskt hunnit mer än dubbla detta antal, vilket jag är otroligt stolt över. Vi försöker kontinuerligt att erbjuda en så stor bredd som möjligt när det kommer till spelen vi tittar närmare på, och jag tycker att vi har lyckats hitta en bra balans mellan storspel och små titlar från oberoende utvecklare.

Under sommaren hade vi dessutom vår största nyhetsrapportering vi någonsin haft från E3-mässan, med inte mindre än 43 artiklar relaterat till den gigantiska spelmässan. Det är alltid ett nöje att uppleva detta spektakel med alla direktsändningar, och det är absolut värt alla förlorade sömntimmar.

Trots denna utveckling är vi förstås inte nöjda med att bara låta saker rulla på, utan vi vill ju kontinuerligt utvecklas och hitta nya vägar att erbjuda dig som läsare en både personlig och informativ upplevelse. Vi värdesätter alltid våra läsares återkoppling och förslag, och har du något du skulle vilja se på PSbloggen i framtiden är du förstås välkommen att komma med dessa förslag i antingen kommentarsfältet eller genom vårt kontaktformulär.

Slutligen vill jag passa på att tacka alla våra fantastiska läsare som sporrar oss att fortsätta producera, och inte minst producera innehåll av hög kvalitet. Slutet av året är ju runt hörnet och det betyder ju traditionsenligt både att jultävlingen och våra årslistor också är på gång. December kommer därför att bli en trevlig månad på PSbloggen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.