Månadens PlayStation Plus-spel [Oktober 2022]

Hösten är för många spelare en av de bästa årstiderna att njuta av allt spelvärlden har att erbjuda. Mörkret kommer allt snabbare på kvällen, stämningen ligger tät och det är lätt att bli fast i fåtöljen eller soffan. De flesta av oss har troligtvis redan många spel som köar om vår uppmärksamhet, men om det skulle vara att du är ett undantag eller helt enkelt vill ha lite fler så kommer PlayStation Plus till din undsättning.

Här kommer lite information om månadens gratisspel på PS Plus Essential.

Först ut är Hot Wheels Unleashed, ett spel vars tema tar avstamp i de fräsiga små leksaksbilarna från samma varumärke. Snabb bilracing med fokus på flerspelarlägen och banbyggande gör det här spelet till en lovande kandidat om man vill dra ihop ett gäng vänner för lite racing. Spelet har nämligen stöd för upp till tolv spelare online, men även två spelare för lokalt spel om man vill kunna stirra sin motståndare i vitögat.

Är man typen som inte nöjer sig med att stirra någon i vitögat så kan man ta steget längre och dela ut lite digitala smockor i det kalsongtäta slagssmålsspelet Injustice 2. Här tävlar hjältar och skurkar från serieskaparna DC i att få varandra att bita i gräset på coolast möjliga sätt. Mortal Kombat-skaparen Ed Boon och hans kollegor på NetherRealm Studios ligger bakom spelet, så man vet att det ligger tyngd i slagen.

Alla vet att man inte ska ta med en kniv till en eldstrid, så när slagsmålen och racingen börjar kännas lite tuggigt är det kanske dags att byta till den heta förstapersonsskjutaren Superhot. I det här spelet följer man den klassiska devisen om att ”Less is more”. Förbered dig därför på intensiv action utan en massa onödiga inslag så som regenererande hälsa, överflödiga mängder ammunition och hjälp på vägen.  Med en annorlunda grafisk stil och lika annorlunda upplägg är Superhot en graciös och spännande tolkning av skjutspelgenren.

Nytt på PS Plus Essential 4/10

  • Hot Wheels Unleashed (PS5, PS4)
  • Injustice 2 (PS4)
  • Superhot (PS4)

Lämnar PS Plus Essential 4/10

  • Need For Speed Heat (PS4)
  • Granblue Fantasy: Versus (PS4)
  • Toem (PS5)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.