Månadens PlayStation Plus-spel [Oktober 2021]

Efter den sedvanliga läckan av vilka spel som skulle dyka upp som prenumerationsförmåner i oktober har nu Sony bekräftat vad vi kommer att kunna underhålla oss med i höstrusket. På PS5-fronten får vi ta del av onlineskjutaren Hell Let Loose som erbjuder 50 mot 50-strider i andra världskrigsmiljö. Spelet har under en längre tid byggt popularitet på PC i early access-versionen men tar nu slutligen steget till konsoler i oktober.

Även om det inte riktigt är min typ av spel ska det bli kul att se om Sony ännu en gång lyckas visa den fingertoppskänsla för onlinespel som blir otroligt populära, som de tidigare har lyckats med Fall Guys och Rocket League.

Vill du hellre ha en mer avkopplande naturupplevelse kan du damma av golfklubborna och starta upp PGA Tour 2K21. Här behöver du heller inte bry dig om hur vädret ser ut utanför fönstret, utan du kan i trygghet under en filt i soffan avverka dina 18 hål i jakt på birdies och eagles.

Skulle det ändå finnas lite sug efter en våldsam uppgörelse, men du kanske föredrar dina strider en mot en, då finns Mortal Kombat X där för dig. Även om det känns lite märkligt att vi inte får Mortal Kombat 11 (8/10) istället är detta spel fortfarande en underhållande upplevelse som bjuder på massor av spektakulära sekvenser.

Nytt på PS Plus 5/10

  • Hell Let Loose (PS5)
  • PGA Tour 2K21 (PS4)
  • Mortal Kombat X (PS4)

Lämnar PS Plus 5/10

  • Overcooked: All You Can Eat (PS5)
  • Predator: Proving Grounds (PS4)
  • Hitman 2 (PS4)

Vad ser du mest fram emot i oktober?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.