Månadens Playstation Plus-spel [Maj 2022]

En ny månad närmar sig och med det en ny uppsättning gratis spel för de som sitter på ett PS+ medlemskap. Kanske har du hunnit spela förra månadens titlar, kanske inte, men det kan vara värt att spana in dem innan de byts ut mot maj månads nyheter.

Fotboll är inte bara en av världens kanske populäraste sporter utan även en populär källa till digitalt nöje för många soff-idrottare. Därför kan nog många hurra över att FIFA 22 är ett av månadens spel. Bollen ska in i mål, publikens jubel sköljer över planen och kampen kring bucklan fortsätter. Konceptet behöver knappast presenteras närmare.

Curse of the Dead Gods (7/10) recenserades av vår egen Jesper Pettersson för lite drygt ett år sen och ansågs då vara med bland toppskiktet av de roguelike-spel han hade spelat. Slumpmässigt uppbyggda mayatempel ska utforskas, skatter och uppgraderingar ska samlas och fällor och fiender ska överkommas. Ett utmanande och belönande äventyr väntas för den som ger sig på det här spelet.

I Tribes of Midgard ska du i rollen som en av flera olika klasser av krigare skydda din klan och livets träd från mordiska antagonister. Spelet stödjer upp till tio spelare i ett enda stort samarbete, något som lär behövas både för att samla in resurser under dagarna och hålla vågor av fiender borta under nätterna. Känner man för att ta sig an uppgiften på egen hand är det också fullt möjligt i spelets enspelarläge.

Nytt på PS Plus 3/5

FIFA 22 (PS4)

Curse of the Dead Gods (PS4)

Tribes of Midgard (PS4/PS5)

Lämnar PS Plus 3/5

Hood: Outlaws and Legends (PS4/PS5)

Slay the Spire (PS4)

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.