Månadens PlayStation Plus-spel [Maj 2021]

PlayStation Plus-förmånerna har verkligen gått från klarhet till klarhet de senaste månaderna, och har tillhandahållit åtskilliga toppklassiga spel till oss prenumeranter. Nu när en ny månad är runt hörnet har vi fått bekräftelse på att den fina sviten fortsätter i maj.

Först ut har vi det underhållande racingspelet Wreckfest, som blandar alla möjliga former av motordrivna fordon och avancerad kraschfysik för att skapa ganska galna situationer. I grund och botten är det ett kompetent bilspel, men det som knuffar det över kanten är just hur mycket både fordon och omgivningar kan demoleras. Det är dessutom den putsade PlayStation 5-versionen av spelet vi får ta del av, vilket lockar mig att plocka upp spelet på nytt.

Om du istället är på humör för onlineskjutare kan du sysselsätta dig med de gigantiska bataljerna i Battlefield V (7/10). Denna senaste del av den långlivade svenskutvecklade spelserien återvände till andra världskriget som skådeplats för striderna, och med förväntade nyheter om den kommande uppföljaren runt hörnet kan det vara ett perfekt tillfälle att värma upp dina färdigheter.

Sist, men inte minst har vi överlevnadsspelet Stranded Deep, som jag vet att redaktionens överlevnadsexpert Martin har tillbringat många timmar med. Du ställs inför stora utmaningar med små medel i likhet med många andra spel i genren, och om du vill besegra dessa till synes oövervinnerliga odds kommer du att ha en hel del att sysselsätta dig med i maj.

Nytt på PS Plus 4/5

  • Wreckfest (PS5)
  • Battlefield V (PS4)
  • Stranded Deep (PS4)

Lämnar PS Plus 4/5

  • Oddworld: Soulstorm (PS5)
  • Days Gone (PS4)
  • Zombie Army: Dead War (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.