World of Tanks är redo för lansering på PS4

Det verkar som att förra veckans testperiod för World of Tanks gick enligt planerna för utvecklarna Wargaming för nu har de spikat ett lanseringsdatum också. Redan den 19 januari är det dags att sparka igång stridsvagnsbataljerna i detta onlinespel som har varit väldigt populärt på PC under en längre tid.

Som en trevlig bonus är det dessutom möjligt att spela detta gratisspel utan att behöva en PlayStation Plus-prenumeration, något som i de flesta andra spel är ett krav för att spela mot eller med andra. Har du däremot en aktiv prenumeration väntar ett litet bonuspaket med bland annat en exklusiv pansarvagn.

World of Tanks är ett av de gratisspel som har skapat sig ett gott rykte eftersom mikrotransaktionerna inte stryper spelnöjet eller skapar orättvisa förhållanden, vilket är ett måste för att hålla kvar en aktiv spelarbas. Huruvida det kommer att vara tilltalande på konsolmarknaden också återstår att se, men att döma av alla de miljoner spelare som är aktiva på PC bör det finnas en marknad även bland PlayStation-spelare.

Ser du fram emot World of Tanks?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.