Super Meat Boy kommer äntligen till PlayStation

Efter många års väntan och längtan är det äntligen dags för PlayStation-fans att börja vässa plattformspelsfärdigheterna. Fem år efter släppet på Xbox 360 och PC tar det skuttande köttstycket Super Meat Boy steget över till PlayStation 4 och Vita. Det är med andra ord dags att börja spara ihop till ett par nya handkontroller så att du har en buffert när detta väldigt utmanande spel börjar sätta krokben för dina framsteg.

Bakom spelet ligger bland annat designgeniet Edmund McMillen som även har skapat evighetsspelet The Binding of Isaac. Super Meat Boy har länge hyllats för att vara ett rättvist men otroligt svårbemästrat spel som lever på den väldiga precision som styrningen erbjuder. Det är ett spel som jag aldrig själv riktigt hade tålamod att ta mig igenom hela vägen, men det handlar mer om min bristande skicklighet i genren.

Spelet kommer att släppas framåt hösten, och bäst av allt är att det kommer att vara ett av PlayStation Plus-spelen den månad det släpps. Det låter ju som en rimlig kompensation när vi nu fick vänta fem år på att få spela det!

Ser du fram emot Super Meat Boy?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.