Street Fighter V planerar en ny betaperiod

Det är populärt med betatester nuförtiden, vilket inte minst är tydligt med Star Wars Battlefront-testen som är aktuell nu. Capcom vill absolut inte vara sämre och planerar en testperiod för Street Fighter V senare i månaden där vi kommer att få kunna testa några av de nya karaktärerna som har tillkommit sedan förra testen.

Den 22 oktober är datumet du ska anteckna i kalendern, och du kan se fram emot en hel helg med onlineslagsmål innan betan stänger ner den 25 oktober.

En av de mest spännande funktionerna som ska testas under denna period är möjligheten att tävla mot spelare på andra plattformar. PlayStation-fansen får med andra ord möjlighet att utmana PC-spelarna, vilket är något som inte många andra spel försöker sig på. Det ska bli ytterst intressant att se om utvecklarna lyckas få detta att fungera sömlöst, vilket är ett krav för att denna form av precisionsspel ska fungera.

Innehåll kommer att rullas ut successivt under testperioden, och från början kommer de spelbara karaktärerna bestå av Ken, Necalli, Vega och R. Mika. Under andra speldagen kommer dessutom Rashid att läggas till, för att sedan kompletteras med Karin under dag tre. Karaktärerna från första betatesten kommer dock inte att vara spelbara under denna period.

Om du var med i första betatesten kommer du automatiskt att få tillgång till denna också, men om du vill anmäla ditt intresse kan du skriva upp dig via denna länk.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.