Betatest av Star Wars Battlefront inom kort

Ett av höstens största spelsläpp, Star Wars Battlefront, börjar närma sig lansering men om du inte orkar vänta till den 19 november kan du få ett smakprov på vad spelet erbjuder redan om ett par veckor. Då drar nämligen betatesten av denna efterlängtade titel igång och det bjuds på en del olika lägen för att få bättre koll på hur den färdiga produkten kommer att fungera.

Testen är helt öppen för alla spelare under hela perioden och kräver inte heller någon anmälan. Det betyder att du kommer att kommer att kunna ladda hem spelklienten den 8 oktober och spela så mycket du bara vill och kan fram till den 12 oktober då testperioden löper ut.

Tre av spelets olika lägen kommer att vara tillgängliga:

  • Den ikoniska Hoth-striden från The Empire Strikes Back med strider för upp till 40 spelare.
  • Dropzone – ett 8 mot 8-läge som involverar övertagande av kontrollpunkter
  • Survival Mission – ett vågbaserat läge som går att spela ensam eller kooperativt med en vän. Detta läge går även att spela lokalt med delad skärm.

Precis som de flesta utvecklare och utgivare nuförtiden använder dock Electronic Arts begreppet ”beta” med ganska fri tolkning, eftersom det i grund och botten är en demoversion av spelet samt en stresstest av spelservrarna. Hade spelet verkligen varit i betastadiet hade sannolikt inte spelet varit klart i november, alternativt att vi kommer att få en trasig lansering. Med tanke på hur stora problem Battlefield 4 (8/10) hade med onlinebiten är kanske inte det sistnämnda helt uteslutet.

Kommer du att testa Star Wars Battlefront?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.