Sony planerar evenemang för nästa månad

Under gårdagen började rykten cirkulera om att Sony tänker hålla ett extrainsatt evenemang i New York i början av september. Det var franska publikationen Gameblog som ursprungligen rapporterade att deras källor indikerade att något stort var på gång, och att det troligtvis skulle handla om ett officiellt avtäckande av PlayStation Neo. Detta blev sedan rapporterat av en del andra spelsajter genom oberoende källor, vilket troligtvis betyder att det finns en stor del sanning i dessa rykten.

Några officiella uttalanden från Sonys håll har ännu inte kommit, men det borde inte dröja alltför länge innan vi får klarhet i det hela.

Det är ju väldigt sannolikt att detta handlar om en uppvisning av vad PlayStation Neo kan åstadkomma, och det finns ju klara likheter med avtäckningen av PlayStation 4, som också gick av stapeln i New York i februari 2013. Troligtvis får vi även uppgifter om pris och lanseringsdatum, och jag tror att vi kommer att kunna få lägga vantarna på denna nya konsol under första kvartalet nästa år. Sony har redan en hårdvarulansering denna höst i form av PlayStation VR, och denna kommer att behöva allt rampljus den kan få.

Den 7 september sägs datumet vara för detta evenemang, och jag är väldigt intresserad av att se hur Sony kommer att marknadsföra denna produkt samt hur den extra kraften kommer att påverka spelen.

Kommer du att skaffa en PlayStation Neo?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.