Sony erbjuder möjlighet att testa alpha-versionen av Bloodborne

Under gårdagen började Sony maila ut inbjudningar till ett alpha-test av ett av nästa års mest efterlängtade spel, Bloodborne. Om du – liksom jag – sitter och hänger med huvudet för att du inte fick en inbjudan finns det fortfarande en gnutta hopp kvar om att få delta i detta förhandstest.

Sony har lagt upp en registreringssida där du kan anmäla ditt intresse, och även om det inte är en garanti att bli utvald får du åtminstone en chans. När själva testet kommer att genomföras är ännu inte klart, men med tanke på att spelet kommer att släppas den 5 februari (åtminstone i Japan) skulle jag gissa på att det sker nu i höst någon gång. Detta betyder ju även att det är ett märkligt användande av begreppet alpha-test, som mer och mer har förvrängts av PR-representanter som inte längre vet skillnaden på alpha, beta eller demo.

Oavsett vad testet heter sitter jag här och håller tummarna intensivt för att få lägga vantarna på denna förhandsversion av spelet. Det lilla som har visats hittills har verkligen skruvat upp både förhoppningar och förväntningar på spelet och jag hoppas verkligen att vi snart får reda på ett släppdatum som gäller för oss européer, samt att det inte skiljer sig nämnvärt jämfört med det japanska släppdatumet.

Ska du anmäla dig till alpha-testet av Bloodborne?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.